top of page

2 idetë unike të dhuratave për festën e Shën Valentinit!Kur bëhet fjalë për festën e shën Valentinit, secili i dashuruar fillon e mendon seriozisht për organizimin dhe realizimin dhe si do ta bëjë të gjithë këtë, sa më magjike të jetë e mundur.

Eshtë normale që gjatë të gjithë këtij procesi përsonat të përjetojnë emocione të ndryshme, hërë me intensitet të ulet e herë me intensitet të lartë; herë emocione të mira dhe herë emocione jo dhe aq të preferueshme në fakt. Por e gjithë kjo është një hapësirë e cila mund të menaxhohet shumë mirë, nëse njihni strategjitë e duhura.


Ju e dini se, unë preferoj që gjithmonë t'ju jap ide të reja dhe krejt të vecanta në lidhje me cdo gjë, por sot do të fokusohemi tek festa e shën Valentinit. Mos mendoni se kemi kohë boll, kur është puna për festën ajo vjen shpejt (shaka).

Në këtë blog gjeni 3 idetë më unike se si të planifikoni një festë të shkëlqyer për ju dhe të dashurit e zemrës tuaj.


 1. E para që është edhe tepër e rëndësishme, ju duhet të dini se si personi i zemrës tuaj është. Si po ndihet? cfarë po përjeton? Cilat gjëra nuk shkojnë tek ai/ajo? Cilat gjëra janë që ai/ajo dëshiron t'i rregullojë tek vetja, etj? Po ti?

Mund t'ju duket e cuditshme dhe nëse nuk e besoni mos vazhdoni më tej leximin, sepse duhet te dini se nëse nuk e konsideroni kete pike të parë, të gjitha pikat dhe hapat e tjerë në vazhdim do të dështojnë, me D të Madhe. Për të patur rezultate të mrekullueshme, është e rëndesishme që ju të dy të ndiheni mirë, pa stres të tepërt, pa ankth dhe pa panik. Por si të liroheni nga këto "vrasës" të rrezikshëm si ankthi apo stresi i tepërt? Unë mund tju udhëheq dhe t'ju mësoj se si mund të jeni të lirë me shumë pak hapa. Tani jua kam bërë edhe më të lehtë.t

Në kursin që unë kam pergatitur posacërisht për këtë cështje ju do të mund të gjeni gjithcka që ju duhet dhe menjëherë. Në butonin më poshte gjeni detajet specifike.Ky kurs ka fuqinë që:

 • Të qetësojë mendjen dhe zemrën tuaj dhe ti relaksojë ato

 • Të ju lirojë nga presioni total që ankthi dhe stresi i mbishtuar ushtrojnë mbi të gjithë trupin.

 • Të ju ndihmojë ti kuptosh mendimet tua

 • Të ju ndihmojë t'i kontrollosh mendimet tua

 • Të ju ndihmojë t'i përdorësh në favorin tënd mendimet tua

 • Të ju ndihmojë të rifitosh fuqinë absolute mbi realitetin tënd, në çdo aspekt.

 • Të ju mësojë strategjitë e duhura dhe teknikat më të fuqishme kundër ankthit.

 • Të ju lirojë nga ankthi dhe stresi i mbishtuar, njëherë e mirë.

 • Të ju pasurojë me strategjitë e duhura për tu mbrojtur nga mendimi negativ, nga stresi dhe ankthi në çdo kohë.

 • Të ju ndihmojë ta duash veten ashtu si asnjëherë më parë nuk e keni bërë.

Tani jua kam bere edhe me te lehte. Kursi vjen me zbritje te madhe 50% ulje por nuk mbaron ketu. Pervec cmimit te pergjysmuar plotesisht, ju do te keni mundesine qe te takoheni me mua ne nje seance konsulte, TOTALISHT FALAS! Ne kete seance ju do te merrni te gjitha direktivat e nevojshme se si ta beni kursin 1000% efektiv per ju. Por prit, nuk kemi mbaruar akoma. Ketu fillon e gjitha. Cfare do te bejme ne seancen e konsultes falas dhe perse sherben ajo?


Seanca e konsultës ka fuqinë të:

 • Të ndihmojë të identifikosh frikërat dhe pasiguritë e tua.

 • Të vërë në dispozicion dëgjimin aktiv dhe këshillimin specifik.

 • Të mësojë dhe të japë strategjie duhura për të trajtuar te gjitha elementet e nevojshme në jetën tënde dhe per te jetuar totalisht i lire dhe i gezuar. KJO ËSHTË IDEJA E PARË UNIKE PËR TË PËRJETUAR FESTËN E SHËN VALENTINIT NËMENYRE TE PLOTE DHE TE GEZUESHME! Festa ështës afër ndaj nxito tani ta bëssh dhuratës, vetes ose të dashurit tënd. Në mënyrë që ti japesh kohe te punoje me kursin dhe te kete kohen e nevojshme per tu ndier mire ne vazhdim! Dhurata e dijes do tju beje ju edhe me madheshtor se jeni. Te gjithe dhurojne gjera materiale, pak jane ato qe dhurojne dije! Dhe ato qe dhurojne dije, jane ato qe ne i shohim si modele suksesi ne aspekte te ndryshme te jetes.

2. Ideja e dyte po ashtu shume e rendesishme eshte qe , te planifikoni nje dhurate e cila do

ti vleje gjithmone (jo nje dite, jo nje jave apo muaj por gjithmone)! Nje dhurate e tille eshte libri. Nje liber i shkelqyer per zhvillimin personal do te ishte zgjedhja me ideale dhe me e qelluar se qindra buqeta me lule. Ne GEF BOOKS gjeni pothuajse te gjithe librat per zhvillimin personal. Nese deshironi dicka specifike, lirisht i shkruani stafit te Gef Books dhe ato do te jene ne dispozicion per ju, njejte si bletet punetore!


Dy idete me te rendesishme se si te beheni gati per festa qe ju do zemra. Qendroni me ne, materiale dhe blogje te tjera te shkelqyera po vijne.

Commenti


bottom of page