top of page

Rreth nesh

Gef Albania është një brand i krijuar nga familja jonë për familjet shqiptare. Ne synojmë ofrimin e elementeve pasurues të jetës, qofshin këto produkte apo shërbime, të cilat e bëjnë jetën më të mirë dhe më të lumtur. Me një eksperiencë të gjatë në biznes dhe me pasionin për cilesinë, kemi sjellur ne tregun shqiptar shërbimet dhe produktet që lidhen drejtëpërdrejtë me jetën tonë, të secilit prej nesh.

Misioni

Misioni ynë është që në çdo familje shqiptare, kudo ndodhet, të sjellim gëzim, mirëqënie, harmoni dhe jetë cilësore dhe të qëndrueshme në çdo aspekt.

Ta bëjmë botën më të mire se e gjetëm është motoja jonë e zemrës!

Visioni

Visioni i kompanise Gef Albania është që shëndeti i mirë, gëzimi, harmonia, mirëqënia dhe lumturia të jete pjesa më e mirë e çdo familjeje shqiptare.

Ekipi

Njihuni me trajneret

bottom of page