top of page
Si te terheqesh meshkujt dhe parate- Roza Li Hill, Napoleon Hill

Si te terheqesh meshkujt dhe parate- Roza Li Hill, Napoleon Hill

Lek1.290,00Price
Excluding Tax

A realizohen ndonjëherë ëndrrat? A ndodh ndonjëherë në jetën reale që një Hirushe të takojë më në fund princin e kaltër, të martohet me të e të jetojnë të lumtur në një kështjellë? Me siguri, miliona gra beqare dhe të martuara, do ta bëjnë këtë pyetje dhe do të interesohen fort për përgjigjen.

bottom of page