top of page
SI TE LIROHENI NGA VJEDHESI I LUMTURISE, ANKTHI

SI TE LIROHENI NGA VJEDHESI I LUMTURISE, ANKTHI

Lek19.950,00Price
Excluding Tax

Mjeshtëro aftësinë për tu liruar përfundimisht nga vjedhësi i lumturisë, ankthi.
'"Epidemia e kohëve moderne" mund të eleminohet me hapat dhe strategjitë e duhura. Ky kurs është i gjithi i pajisur me teknikat dhe strategjitë efektive kundër ankthit dhe ka fuqinë t'ju rikthejë plotësisht qetësinë e brendshme.

bottom of page