top of page
Qendrimi pozitiv eshte superfuqia jote- Eduardo Clemente

Qendrimi pozitiv eshte superfuqia jote- Eduardo Clemente

Lek900,00Price
Excluding Tax

Përmirësoje jetën dhe karrierën tënde me disa këshilla të fuqishme mendore për sukses, pozitivitet dhe aftësi të forta përshtatjeje.

bottom of page