top of page
Psikologjia e Parasë

Psikologjia e Parasë

Lek1.000,00Price
Excluding Tax

Në Psikologjia e Parasë, autori fitues i disa çmimeve Morgan Housel ndan 19 tregime të shkurtra që eksplorojnë mënyrat e çuditshme që njerëzit mendojnë për paratë dhe ju mëson se si të kuptoni më mirë një nga gjërat më të rëndësishme të jetës.

bottom of page