top of page
FRYMEZIMI I CDO DITE, BY ERISA BUJARI

FRYMEZIMI I CDO DITE, BY ERISA BUJARI

Lek2.700,00Price
Excluding Tax

Ky produkt është një libërth elektronik i cili ka qëllim ta ndihmojë lexuesin të qëndrojë i motivuar dhe inspiruar në cdo moment. Jeta shpesh na paraqet situata të cilat nuk i duam, dhe ky libërth do ta ndihmojë lexuesin të dije t'i menaxhojë këto situata dhe të fokusohet  në atë që vërtetë e don, për të krijuar pastaj jetën që e ka përzemër

bottom of page