top of page
Magjia e te folurit pozitiv- Mimoza Thaqi

Magjia e te folurit pozitiv- Mimoza Thaqi

Lek1.500,00Price
Excluding Tax

Nëse ju keni kërkuar për një magji e cila do të transformojë jetën tuaj atëherë konsideroni që kapitujt e këtij libri ti mjeshtroni. 

I gjithë libri është I fokusuar vetëm në një gjë që ju të ndiheni mirë dhe të mendoni mendime pozitive për jetën sepse mendimet janë sende dhe ato janë fara të krijimit. 

Mos tejkaloni asnjë faqe të këtij libri, mos shpejtoni ta lexoni dhe pastaj ta harroni, por lexoni që të kuptoni, të keni një zgjim brenda jush, të keni momente të vetëdisimit të fuqisë së mendimeve tuaja dhe çfarë ato I bëjnë jetës suaj.

bottom of page