top of page
Fillo me pse-  Simon Sineku

Fillo me pse- Simon Sineku

Lek1.000,00Price
Excluding Tax

Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

bottom of page