top of page
Babai i pasur babai i varfer 2 Skema e levizjes se parave – Argeta LMG

Babai i pasur babai i varfer 2 Skema e levizjes se parave – Argeta LMG

Lek1.290,00Price
Excluding Tax

Autori dhe mentori i financave personale Robert T. Kiyosaki zhvilloi perspektivën e tij unike përmes pikëpamjeve shumë të ndryshme që sjellin dy baballarët e tij: Babai i biznesit dhe babai i njohurive. Ky tekst parashtron filozofinë e Kiyosaki dhe marrëdhënien e tij me paranë.

bottom of page