top of page
200 sekretet e suksesit- Robin Sharma

200 sekretet e suksesit- Robin Sharma

Lek500,00Price
Excluding Tax

Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije.

bottom of page