top of page

A mund ta lejojmë hajdutin të na vjedhë në shtëpi?


A mund ta lejojmë hajdutin të na vjedhë në shtëpi?

Është një pyetje që na bën të mendojmë...dhe përgjigja vetvetiu na vjen...JO...një përgjigje e vendosur dhe e shoqëruar me habi të madhe në të njejtën kohë se pse vjen kjo pyetje...


Na ndodh shpesh që mendimet na vijnë në mendjen tonë njëjtë si një hajdut...vijnë me qetsi, fshehurazi dhe me qëllime aspak të mira. Të paktën kështu mundohen të na inserohen në mendje dhe në jetë.

Ata e fitojne betejen e tyre kur ne nuk jemi të vëmendshëm, nuk jemi vigjilent ndaj tyre. Ata futen dhe dalë nga dalë fillojnë të na vjedhin me radhë gjithcka kemi krijuar e ndërtuar deri në kto kohë. Ata pasi e bëjnë këtë fillojnë të futen edhe në një çështje tjetër shumë serioze....ata fillojnë të na vjedhin lumturinë....dhe këtë e bëjnë me vendosmëri të madhe shumë!


Pasi vazhdojnë në këtë procedurë me forcë dhe madje me dhune, ata fillojnë na komplikojnë plotësisht jetën duke na e nxirë pamjen e krijimit të shkëlqyer që në fakt duhet ta jetojmë sepse është e drejta jonë dhe pasuria jonë gjithashtu!

Kështu ndodh ndërsa ne nuk i vërejmë hapat e këtyre "hajdutëve" që përvecse na duken të thjeshtë, na duken edhe të vegjël, aq të vegjël sa as nuk i konsiderojmë sepse neve, neve na duket vetja të mëdhenj, të dijshëm dhe të padepërtueshëm nga asgjë!Mirëpo ja ku vjen nje moment që këta hajdutët e vegjël, jo vetëm që na janë futur në shtëpi por edhe kanë krijuar perandorinë e tyre. Perandori kjo e cila tek ne "njerëzit e mëdhenj" që nuk i konsideronim më herët këta hajdutë, na përkthehet në një lloj epidemie. Në atë që quhet ankth dhe po, nuk është aspak bukur dhe këndshëm situata që na jep ankthi!!!!


SI TË LIROHENI NGA VJEDHËSI I LUMTURISË, ANKTHI është përgjigja, ilaci numër 1 kundër mendimeve negative, kundër stresit të shtuar dhe ankthit, këtij hajduti që nëse nuk jemi të kujdesshëm na shkatërron shtepinë. Nëse nuk kemi mjetet dhe instrumentet e duhura për tu mbrojtur, do të na krijojë një jetë të vështirë që është gjithmonë në vuajtje.


Thuaji STOP VJEDHËSIT TË LUMTURISË dhe rezervo menjëherë trajnimin tënd! Rezervo kursin që zemra jote ka për ta dashur shumë dhe ti, ti do të jesh falenderues/se që ia dhe vetes këtë mundësi!


Oh, e njoh mirë këtë hajdut, këtë vjedhës! E kam kaluar disa herë gjatë jetes time, derisa mësova "ta kap për brirësh" dhe ta eleminoj nga jeta ime! Derisa i mësova armikun e këtij hajduti dhe gjeta instrumentat e duhura për ta zhdukur, por deri në këtë moment as unë nuk dija se si!Edhe pak dite me çmim pre - orderComments


bottom of page