top of page
WhatsApp_Image_2023-08-12_at_15.26.26-removebg-preview (2).png

Erisa Bujari – Biografia e Plotë

Erisa Bujari është lindur në Gusht të vitit 1989 në qytetin e Vau Dejes, Shkodër, Shqipëri.

 

* Pas studimeve të shkollës së mesme në gjimnazin jopublik “Maria”, Shkodër ne vitet 2004-2008, vijon me studimet universitare dhe pas universitare si dhe specializimet e ndryshme.

* Ne vitet 2008-2012 Diplomohet ne Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti I Shkencave te Edukimit Bachelor, Dega:Psikologji.

* Në vitin 2010 – zhvillon praktikë (mësimdhënie dhe raste pune individuale) në

shkollën 9-vjecare “Skënderbej” Shkoder,me autorizimin e universitetit.

* Në vitin 2011 – ofron punë vullnetare si mësuese në shkollën 9-vjecare “Maria Ndihmëtare”.

* Në vitin 2012 - punë vullnetare (animatore dhe përkthyese e gjuhës italiane) në kampet verore, Lezhë.

* Në vitin 2012 diplomohet për studimet Teologjike dhe Katekizëm te kishes Katolike, të përfunduara me sukses pranë Dioqezës se Sapes, Vau Dejes, Shkodër.

* Në vitet 2013 - 2014 – Zhvillon praktikë mësimore dhe sherbim vullnetar pranë shkollës “Atë Pjetër Mëshkalla”, Shkodër.

* Ne vitin 2013 Certifikohet për rezultatet e shkëlqyera dhe kualifikimin Rrobaqepëse pranë qendrës Kolping Vau-Dejes, Shkodër.

* Ne vitin 2013 – Zhvillon praktike profesionale vullnetare pranë “Qendrës Komunitare të Shëndetit Mendor” Shkodër, me qellim fitimin dhe mjeshterimin edhe me shume te aftesive profesionale dhe personale.

*  Në vitin 2014 Diplomohet në Master Shkencor në Psikologji Klinike dhe merr titullin Msc në Psikologji Klinike.

*  Në vitet 2015 – 2018 punon si Psikologe ne Projektin Austriak “Caritas Mirdita”, Rreshen

* Në vitin 2016 nis biznesin e saj, me produkte biologjike kozmetike, i cili sa vjen dhe është në rritje dhe suksese të vazhdueshme.

*  Në vitin 2017 Liçensohet si "Psikologe Klinike" pranë “Urdhrit të Psikologut” të Shqipërisë.

* Në vitin 2017 i jepet Çertifikate Nderi nga delegacioni Italian për realizimin me sukses të projektit, mes Shqipëri - Itali me temë: Europa, pro për një vëllazëri të të gjitha ngjyrave.

*2018-2019 Certifikuar dhe finaliste ne projektin e sipermarrjes “Sfida IDEA”- Projekti IDEA.

* Në vitin 2019 i jepet Certifikate Mirënjohje si Psikologu i Vitit, për kontributin e çmuar që ka dhënë në terren në mënyrë vullnetare, në ditët e para në zonat e dëmtuara nga termeti I dt.26 nentor 2019.

* Në vitin 2020  Certifikohet Trajnere I Zhvillimit Personal nga Iam Power Academy.

* Në vitin 2020  angazhohet si Biznes Menaxhere ne kompanine per zhvillimin personal Iam Power.

* Në vitin  2021 - Trajnohet per aftesi te avancuara ne Trajnim Jete (Life Coaching Skills and Practice) nga Udemy.

* Në vitin 2022- Trajnohet per aftesi te avancuara ne krijimin dhe menaxhimin e biznesit te gjelber nga Programi I sipermarrjes “PREMA”.

* Në vitin 2022- Certefikohet dhe eshte finaliste ne projektin IDEA TYEC.

* Në vitin 2022- Trajnohet, certefikohet dhe eshte finaliste ne programin WE GROW nga Ministria e Sipermarrjes, Shqiperi.

* Në vitin 2022 – hap kompaninë e re -Gef Albania- me shërbime psikologjike dhe produkte që rrisin mirëqenien e përgjithshme të klientëve.

* Në vitin 2022 – bëhet pjese e projekteve të ndryshme ballkanike dhe europiane, të cilat fuqizojnë biznesin në të gjitha aspektet e tij. 

* Ne vazhdim po punon per disa projekte te shkelqyera te cilat do te jene publike hap pas hapi ne Gef Albania

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kontakt

Për propozime, bashkëpunime apo trajnime më kontakto!

+355 67 653 3556

bottom of page